Candidat Camera Deputaților

Cosmin Cionca

Pentru o națiune puternică, pentru libertate individuală și religioasă

Viziunea mea pentru România

Moralitate și valori creștine și libertate religiasă
Familii sănătoase și prospere
Administrație dreaptă și necoruptă
Economie liberă, agricultură performantă și fiscalitate redusă
Reformă puternică în sănătate

Despre mine

Țara noastră, deși are un potențial imens, primește printre cele mai mici subvenții din Europa. Din acest motiv, ajungem să importăm produse, deși am putea să le producem chiar noi, dacă am fi susținuți. Acum, subvenția este în jur de 1000 lei/ hectar, iar în alte părți din uniunea europeana, ea ajunge să fie și de 3-4 ori mai mare.

Constat cu tristețe că în ceea ce privește agricultura, România regresează, iar țările vecine triumfă în jurul nostru. Degeaba avem un potențial imens, dacă nu îl folosim la cote maxime. În aceste vremuri grele este important să mâncăm sănătos, să avem grijă de noi și de cei din jur.

Sunt agricultor și mă confrunt cu o mulțime de probleme în acest domeniu, împreună cu alți mulți agricultori. De departe, cea mai mare dintre ele este lipsa centrelor de colectare legume-fructe. Acestea ne-ar elibera de un stres imens și de întrebările pe care ni le punem zilnic: “unde îmi voi vinde produsule? Voi reuși să le vând? Voi reuși să îmi strâng toate resursele pentru următorul sezon agricol”

Îmi doresc să ajut agricultorii români, în special pe cei ai Timișului. Voi propune deschiderea a două Centre de Colectare Legume-Fructe:
– unul în zona Sânnicolaului Mare,
– iar celălat în zona Lugojului.

În 6️ Decembrie, creștin-democrații vor face diferența în Timiș. Suntem încrezători că #PMP va obține un procent foarte bun împreună cu voi.

Postari facebook

Articole din campanie

Dezvoltarea Infrastructurii

Dezvoltarea Infrastructurii

Cum ar fi dacă cei din Vest ar dori să treacă granița la noi doar pentru calitatea drumurilor? Și o vor face! ...doar dacă noi ne trezim la timp! PMP deja a inițiat o serie de legi în Parlamentul României care să ducă la împânzirea țării cu autostrăzi și drumuri...

read more
Niciun copil lăsat în urmă

Niciun copil lăsat în urmă

„Domnule profesor, nu vă aud ... nu îmi merge bine internetul!”, „Doamna dirigintă, îmi pare rău, dar nu voi putea să mă conectez online deoarece nu am internet acolo unde locuiesc.” , „Domnule director, pe telefonul meu nu pot instala Zoom, nu am suficient spațiu.”...

read more
Locuri de muncă

Locuri de muncă

De-a lungul istoriei, din Antichitate și până în Epoca modernă, munca a avut un rol esențial în existența omului și evoluția comunităților sociale. Omul, nu a găsit în muncă doar un mijloc de a-și susține existența, ci și împlinire sufletească . Scriptura afirmă ...

read more

Implică-te și tu!

PMP Timiș este un partid politic de centru-dreapta, un partid de prestigiu din Romania.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Votează PMP

Pentru alegerile Parlamentare!

Pe 6 Decembrie