Dezvoltarea Infrastructurii

by | Dec 9, 2020 | Uncategorized | 0 comments

Cum ar fi dacă cei din Vest ar dori să treacă granița la noi doar pentru calitatea drumurilor? Și o vor face! …doar dacă noi ne trezim la timp! PMP deja a inițiat o serie de legi în Parlamentul României care să ducă la împânzirea țării cu autostrăzi și drumuri express, o condiție esențială unei economii puternice și durabile.
România are și va avea un loc strategic în geografia Europei și împreună putem reuși crearea unui fundament solid dezvoltării noastre. Un drum poate fi pentru orice cetățean sau vizitator un lucru de dorit sau poate fi un calvar, de aceea prioritatea PMP vizează eficientizarea tuturor tipurilor de transport de pe teritoriul României.
O infrastructură predictibilă, pregătită, precisă și prezentabilă va fi preferată în spațiul european și va da o notă de încredere țării noastre care este de prea mult timp la coada clasmentului. Însă acest lucru nu trebuie să rămână așa – noi putem să oprim acest lucru!
Avem viziunea, resursele umane și dorința de a schimba România de la primul până la ultimul kilometru parcurs pe asfalt, pe calea ferată, pe cale aeriană sau maritimă, în așa fel încât oricine să se simtă aici mai bine ca în vest. Pe lângă toate acestea, în contextul crizei sanitare și financiare în care ne aflăm, avem acum o șansă unică să ducem la îndeplinire ceea ce a fost doar un proiect, să punem în mișcare o țară întreagă pentru o lume întreagă.
Acum putem investi bani europeni pentru drumuri românești, bani care nu vor ajunge materializați decât dacă ne mișcăm rapid și eficient cu o echipă de profesioniști și de oameni care și-au dovedit deja valoarea, cu echipa PMP!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *