#MișcămRomânia

Cosmin Cionca Deputat

Despre mine

Mă numesc Cosmin Cionca, am 32 de ani și sunt născut și crescut în Timișoara. Provin dintr-o familie simplă care a iubit dintotdeauna munca. Bunicii mei au fost oameni deosebit de harnici. După instaurarea regimului comunist, aceștia au fost deportați în Bărăgan, fiind deposedați de toată agoniseala muncii lor. În ciuda tuturor dificultăților de acolo, au revenit pe meleagurile bănățene unde au continuat să muncească și să ofere un trai decent copiilor lor.

De la părinții și bunicii mei am învățat credința în Dumnezeu, să trăiesc după principii sănătoase și să am valori frumoase, precum familia, munca, onestitatea, intrajutorarea semenilor, sanctitatea vieții si altele.

La 23 de ani m-am căsătorit cu Roxana și atrași de mirajul occidentului, am plecat să muncim în Danemarca. Am facut curatenie la birouri, toalete si oriunde era nevoie. Munceam 12-14 ore pe zi. Am realizat ca daca muncim mult am putea realiza ceva frumos si in tara noastra . Astfel, cu banii stransi acolo, am revenit in Romania cu dorinta de deveni antreprenori. Am inceput prin a face investitii in agricultura. Dupa cativa ani de antreprenoriat in agricultura, am avut curajul de a deschide și o franciza. Asta a fost acum 5 ani. La ora asta avem trei magazine deschise in Timisoara si unul in Oradea. Nu a fost usor, dar nici imposibil! Zona de vest a Romaniei are un potential urias de dezvoltare antreprenoriala, atat datorita pozitionarii geografice, a parteneriatelor unitatilor administrativ-teritoriale, cât și a investițiilor făcute.

Sunt un om care pune preț pe relații, fie că este vorba de relația cu soția mea, cu angajații, cu partenerii de afaceri sau chiar cu statul român. Oamenii sunt “bunul cel mai de preț” pe care îl are un antreprenor. Prețuiesc dedicarea, onestitatea și loialitatea oamenilor cu care m-am înconjurat și depunem eforturi comune pentru ca relațiile dintre noi sa fie din ce în ce mai bune. Suntem o echipa faină de oameni care lucrăm motivați de calitatea produsului, a serviciilor oferite și a încântării clienților nostri.

Importanța muncii. Drumul spre scucces

Munca are un rol fundamental în existența omului și a comunităților sociale. Statutul muncii a evoluat de-a lungul timpului, acesta fiind direct influențat de gradul dezvoltării social-economice.

Întotdeauna munca a cunoscut o diversificare continuă. În lumea contemporană, munca se desfășoară în mii de feluri, fiecare având o importanță majoră.

Caracteristicile unui om de succes:

  • Dă totul de la sine. Asta implică folosirea tuturor abilităților și cunoștințelor în orice activitate pe care o desfășoară.
  • Este deschis să învețe lucruri noi, indiferent daca acestea sunt simple, sau nu; și o face cu entuziasm.
  • Responsabilitate. Angajamentul față de obiectivul clar stabilit. Adevaratul tu esti atunci când nimeni nu te vede. Odată ce lucrezi cinstit, devii disciplinat un bun autodidact.
  • Încredere. Încrederea în forțele proprii și în capacitatea de a le folosi tot timpul.
  • Comunicare. Pentru a lucra într-un cadru armonios, este important să știi să lucrezi în echipă, să comunici, să ii intelegi pe cei din jur și să le oferi sprijin, atunci când au nevoie.
  • Motivație. Manifestarea interesului este o condiție obligatorie în orice activitate.
  • Respectarea diversității umane. Asortarea diferențelor capabile să ofere un plus.
  • Atenția la detalii. După cum știm cu toții, micile detalii fac diferența.

Munca rămâne valoarea fundamentală care, prin dedicare, perseverență, creativitate științifică sau artistică, eficiență și moralitate, caracterizează viața și totodată, evoluția noastră ca oameni.

De ce PMP ? 

PMP Timiș este un partid politic de centru-dreapta, un partid de prestigiu din Romania.

Este un partid pionier al culturii politice. Prezintă o distinctă organizare politică generală, cu scopul primordial de a aduce schimbări majore asupra viziunii din spațiul politic actual.

Competivitatea și vigilența sunt aptitudini indispensabile în cadrul partidului, întrucât esența fundamentală este valorificarea resurselor umane pentru crearea unei comunități responsabile, menite să ne dezvolte. Însăși dezvoltarea si evoluția noastră ca entitate sunt prioritățile actuale. Perseverența și tenacitatea sunt fundamentale în exercitarea rolului nostru.

Scopul nostru este acela de a oferi tot ceea ce este mai bun, de a progresa în orice circumstanțe, protejându-ne principiile care ne orientează spre apărarea valorilor și idealurilor românilor, de a lupta pentru o Românie civilizată.

Educație

Arta care ne diferențiază

Economie

Urmărirea maximizarea utilității în concordanță cu existența factorului rațional

Justitie

Dreptatea nu se cumpără

România verde

Mediul înconjurător primează în detrimentul activităților nocive

Fonduri europene

Absorbția fondurilor în vederea dezvoltării economice

Agricultură

Valorificarea superioară a producției la nivel national
Implică-te!

Pentru ca răul să triumfe, este suficient ca oamenii buni să nu facă nimic.

Edmund Burke

Dezvoltarea Infrastructurii

Dezvoltarea Infrastructurii

Cum ar fi dacă cei din Vest ar dori să treacă granița la noi doar pentru calitatea drumurilor? Și o vor face! ...doar dacă noi ne trezim la timp! PMP deja a inițiat o serie de legi în Parlamentul României care să ducă la împânzirea țării cu autostrăzi și drumuri...

Niciun copil lăsat în urmă

Niciun copil lăsat în urmă

„Domnule profesor, nu vă aud ... nu îmi merge bine internetul!”, „Doamna dirigintă, îmi pare rău, dar nu voi putea să mă conectez online deoarece nu am internet acolo unde locuiesc.” , „Domnule director, pe telefonul meu nu pot instala Zoom, nu am suficient spațiu.”...

Locuri de muncă

Locuri de muncă

De-a lungul istoriei, din Antichitate și până în Epoca modernă, munca a avut un rol esențial în existența omului și evoluția comunităților sociale. Omul, nu a găsit în muncă doar un mijloc de a-și susține existența, ci și împlinire sufletească . Scriptura afirmă ...

Ajută-ne în campanie!

PMP Timiș este un partid politic de centru-dreapta, un partid de prestigiu din Romania.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

10 + 14 =